ПОКАЖУВАЊЕ СИЛА:Владите на Косово и Албанија го поздравија регионот од Пеќ со двоглавиот орел орел

  • November 26, 2018
  • Коментари

Со рацете прекрстени во симболот на албанското знаме,двоглавиот орел, членовите на владите на Албанија и на Косово, направија заедничка фотографија од заедничката седница што се одржува во Пеќ.

,Ова е политичко лудило“-коментира српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ.

Албанскиот министер за трговија објави фотографија со Еди Рама, на која е испишано 100 проценти, алудирајќи на таксите за производи од Србија наменети за Косово и на фотографијата на српски министер од Дубаи на која пишуваше победа по непримањето на Косово во Интерпол.

Претходно «
Следно »