„ПОЛИТИЧКАТА ВРТИКАПА“ ПОВТОРНО ЈА СВРТИ КАПАТА: Димитров лицeмepно објавил оглас за вработување на „државјанин на Република Македонија“

  • February 15, 2020
  • Коментари

Политичката вртикапа, како што го нарече Антонио Милошоски актуелниот МНР Никола Димитров, пред четири дена објавил оглас за вработување во неговото министерство за државјанин на Република Македонија

Никола Димитров, човекот по чија иницијатива Оливер Спасовски поднесе предлог до Собранието на Р.Македонија за разрешување на техничката министерка Рашела Мизрахи поради прес-табла на која пишува „Република Македонија“, наместо Република С.Македонија, пред само четири дена лицемерно објавил оглас за државјанин на Република Македонија.

Ова лицемерие на Никола Димитров дотолку е безобразно, особено поради фактот што токму на негов предлог Собранието расправа за разрешување на Рашела Мизрахи поради името Република Македонија.

Претходно «