ПОЛИТИЧКИОТ КОНВЕРТИТ ДИМИТРОВ Е КОТЕ ОД РУЉА: Милошоски гo направи пyздep СДСМ, вие сте иmпoтeнтни покажувата cилa врз Мизрахи

  • February 15, 2020
  • Коментари

Рашела е македонската Естреја Овадија – Мара, првоборец во народните одреди “Даме Груев” и “Гоце Делчев”. Никола Димитров е уфирцаниот Коте од Руља, кој двапати доби прошка од Гоце Делчев и Даме Груев, но сепак одлучи да остане слуга на владиката Каравангелис, за 40к сребреници истакна пратеникот Антонио Милошоски од Собраниската говорница. Покажувате сила на една жена, срам да ви е,вие сте импотентни вели тој.

“Никогаш не сум прекршила ни Устав, ни закон. Баба ми Ризова Трајанка била член на партизанската бригада ‘Добри Даскаловски’ која крварела за слободата на Република Македонија. Јас сум Рашела Мизрахи, горда Еврејка од Македонија! Благодарам, изјави претходно Мизрахи.

Претходно «