ПОНЕДЕЛНИК, ЛЕТО ЦРПНАТО 2018-ТА: Македонски премиер за прв пат во историјата баци пенкало на НАТО

  • August 6, 2018

На судијата Владимир Панчевски повторно му пукна филмот од актуелните случувања во државата. Тој еден од првите жртви на режимот кој го воспостави Заев и СДСМ. Панчевски сатирично и со огромна доза на голема иронија ги коментираше актуелните случувања во држата. Тој вели дека Македонија за кратко време стана прва и единствена земја во светот во која државен празник се слави во странство.

– Понеделник 06 Август лето црпнато 2018-та МАКЕДОНИЈА ПРВА и ЕДИНСТВЕНА
-Македонија е прва држава во која државен празник славиме во странство
-Македонски премиер за првпат во историјата баци пенкало на НАТО
-Македонија прва во свет “тендер” (нежна) држава кон парите на граѓаните
-Македонија држава со најлуксузни возила во слободно располагање на граѓаните
-Македонија прва држава која го докажа тероризмот и говорот на омраза кај патриотите
-Македонија прва држава во која малцинството владее и се му е дозволено
Има и многу други работи во кои сме први, за жал само во спортот не не бива! , вели Панчевски во својот статус на Фејсбук.

 

Претходно «
Следно »