ПОПЛАДНЕВО ЗАПАЛЕНИ ЧЕТИРИ АВТОМОБИЛИ: Запалени четири автомобили во Капиштец!

  • July 11, 2018

Четири возила кои биле паркирани на улица „Елисие Поповски“ попладневно се опожарени.

Пожарот е пријавен во 18:05 часот во противпожарната единица, а интервенирано е со две возила и пет пожарникари.

Претходно «
Следно »