ПОПОВИТЕ ШВЕРЦУВААТ ДРОГА: Уапсен српски поп облечен во женска облека во автомобил полн со дрога

  • February 28, 2018

Синоќа во филмска акција биле уапсени српскиот свештеник Милан Јордовиќ (41) и поранешен учител по веронаука Зоран Маринковиќ (43) во автомобил во кој имало 27 килограми марихуана.

Српскиот поп и учителот по веронаука биле уапсени синоќа во Мрчаевци кај Чачак.

Дрогата била спакувана во 52 пакети и сокриена во автомобилот марка „Пасат“, а на двајцата мажи им е одреден притвор од 48 часа, по што ќе бидат предадени на обвинителсрвото на Чачак поради неовластено пуштање во промет на опојни дроги.

Според неофицијални сознанија на српски „Блиц„ , Зоран Маринковиќ, кој пред неколку години работел како учител по веронаука, бил облечен во женска облека, кога го уапсиле, па затоа полицаецот кој ги претресувал, чекал да дојде некоја од неговите колешки за да го претресе Зоран, мислејќи сека се работи за жена.

Претходно «
Следно »