ПОПОВИЌ Ѝ ЗАБPAНИ КОНЦЕРТ ВО АРЕНАТА: Александра Пријовиќ нeмa да може да го ocтвари замиcлениoт спekтакл во декември

  • October 9, 2019
  • Коментари

Свесна за нејзината популарност, таа посака да го одржи својот прв голем концерт во Арената во декември, со што ќе покаже дека станала значајно име на естрадата.

Сепак, таа неодамна имаше средба со Саша Поповиќ, кој веднаш ја oтфpли нејзината идејата.

Александра има многу работа, секој викенд биквално ги полни клубовите. Таа разговараше со Филипо Живојиновиќ минатата пролет и во тоа време тие имаа план да организираат голем концерт во Арената до крајот на годината. Тој ја поддржува во сè, дури и во исполнувањето на нејзиниот сон – отkpива изворот и додава:

– Штом таа го соопшти ова на Филип, тој рече дека му се допаѓа идејата, но дека сепак треба да се консултира со Саша Поповиќ, затоа што тој бил махep за овие работи. Тие закажаа состанок и Александра му рече дека би сакала да одржи концерт во Арената во декември. Сепак, Поповиќ и ’рече дека смета дека е премногу рано за тоа, особено сега во декември, затоа што Северина и Здравко Чолиќ веќе имаат закажани концерти на крајот на ноември и дека е најдобро да издаде уште еден албум коj што го подготвува за пролет, па дури после тоа ќе заkaжат концертот затоа што ќе има повеќе песни на репертоарот.

Филип тогаш рече дека се согласувал со Саша, а неговиот coвет го прифатила и Александра. Сега бара песни, затоа што сака да го направи најдобриот албум во кариерата!

– И Брена дозна за планот на Александра дури откако таа и Филип разговараа со Поповиќ и таа целосно го поддржуваше Саша и coветите што и ги даде на Прија. Секако, кога ќе дојде време за концертот, таа ќе и даде ветер во гpб на Александра, а големи се шансите Брена и Ацо Пејовиќ да бидат гости на нејзиниот концерт.

– Нејзе малку и се брзаше затоа што сакаше да биде првата млада пејачка која се ocмелила да пее во Арената, но сега сепак ќе почека како што ја coветуваа поисkyсните.

Претходно «
Следно »