October 16, 2021, 9:13 pm

Поради дeфekт дел од Центар без вода од 08:30 часот до завршување со активностите

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека како разултат на планирани работни активности за отстранување на дефект на затворачи од Ф-300 мм на бул .Св.Кирил и Методиј (до мисијата на ЕУ) во населба Центар, на ден 09.05.2021 год.(недела) со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на следните улици: дел од ул.Мајка Тереза, дел од ул. Шарски Одреди, дел од бул. Св.Кирил и Методиј, дел од ул.Даме Груев, дел од ул.Димитрија Чуповски и дел од бул. Св.Климент Охридски. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до завршување со активностите.

Latest News

Ce ќe пocкaпe… вo Германија вeќe пoчнa

Во септември, цените во Германија пораснаа за дури 4,1 отсто во споредба со истиот месец минатата година. Ова е...

More Articles Like This