October 21, 2021, 12:50 pm

Посебен сообраќаен режим утре во Скопје

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

На 25.09.2021 (сабота) во Скопје ќе се одржи ,,Социо-еколошки форум Скопје 2021″. Од тие причини Секторот за внатрешни работи Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на Скопје. Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат униформираните полициски службеници.

Latest News

Македонски шуми како центар за пoтkyп на СДCM

Во очи на вториот круг од гласањето на овие избори во кои СДС ќе изгуби катастрофално, морам ЈАВНО да...

More Articles Like This