ПОСЕБЕН СТОЛ: Папата Франциско ќе седи на специјално изработен стол

  • May 7, 2019

Папскиот стол на кој ќе седи Папата Франциско додека е во посета на Скопје, ќе биде изработен специјално за него.

За таа намена го изработија во скопската работилница „Монозеро“ чиј сопственик е Дарко Христов, пренесува Телма.

Претходно «
Следно »