ПОСЛЕ 15 ГОДИНИ: Тијана Дапчевиќ забранета на Пинк

  • December 6, 2016
  • Коментари

Пејачката Тијана Дапчевиќ и ТВ Пинк ја завршија соработката после 15 години.

tijana-dapcevic-mali-buda-premijera_240914_foto-dusan-milenkovic-0095_1000x0

Одлуката е донесена откако Тијана потпишала договор со Гранд, поточно со нивната нова издавачка куќа,, Поп мјузик“

– Тијана оваа одлука на ТВ Пинк ја шокирало бидејќи од 2001 г. беше во повеќе од добри односи со сите во Пинк.  Меѓутоа, донекаде и може да ја разбере оваа одлука, но не на начин на кој тоа го дознала, односно како дознала за промената. Всушност, на еден настан,  новинар на Пинк и рекол дека со задоволство би разговарал со неа, но дека им било соопштено дека е забрането повеќе да  ја снимаат.

Претходно «
Следно »