ПОСТАВЕНА ТАБЛАТА „СЕВЕРНА“: Таблата со Северна Македонија поставена на граничниот премин Богородица!

  • February 10, 2019

Таблата на која е испишано Северна Македонија веќе е на граничниот премин Богородица, но се уште не е поставена. Тоа најверојатно ќе биде направено утре.

Официјална Атина очекува уште утре Скопје да почне со исполнување на обврските да ги промени имињата на улиците, на објектите, на документите што го имаат старото име.

Фото: 24 инфо

Претходно «
Следно »