ПОТРЕСНА ИСПОВЕД НА СОПРУГАТА НА ОЛИВЕР:Знам кој го изврши убиството, но тука не е крајот

  • January 17, 2018
Оливер и јас се и сешто проживеавме, а тие кои го направија ова мора да знаат дека ова нема да заврши туку така, порачала сопругата на Оливер Ивановиќ.
Милена Ивановиќ веста за смртта на својот сопруг не можеше да ја дочека на нозе, паднала во несвест откако лекарите и ја соопштиле најстрашната вест, но таа собра сили и испрати порака до српскиот Курир.
– Знам кој го изврши убиството. Ми го зедоа повторно. Не можев да го сочувам. Таа ме задуши кога ја слушнав ужасната вест. Како да не ми се слоши по сето  она што го преживеавме со Оливер. Како да бидам добра. Оние што го направиле ова мора да знаат дека тоа нема да заврши туку така. Не знам како ќе му кажам на синот  дека го  нема  неговиот татко “, рече таа низ касарната.
Претходно «
Следно »