ПО НЕКОЛКУ ЧАСА: Попpaвен дефектот на трафостаницата Козле

  • December 2, 2019

Поправен е големиот дефект на трафостаницата Козле, кој вечерва го остави без струја центарот на Скопје. Струја немаше од Водно до Илинденска. Во моментов, снабдувањето со стуја е нормално, но екипите на ЕВН се уште се на терен и ќе санираат евентуални проблеми. Проблемот со трафостаницата настана по 18 часот, а струја немаше во Капиштец, Козле и Карпош.

Претходно «
Следно »