ПО ПРОМОЦИЈАТА НА ПЕДОФИЛИЈАТА, СЕГА СЕ ПРОМОВИРА И НАРКОМАНИЈА: Невладини финансирани од УСАИД и Сорос делат упатства за користење на дрога меѓу младите!

  • July 7, 2017

По скандалозната промоција на педофилијата, и вовед во легализирање на оваа девијантна појава, помеѓу младите но и на интернет се појавија флаери со кои се промовира употребата на наркотични средства, како и упатства за безбедно користење на дрога

 

Овие флаери и упатства на социјалната мрежа ФБ ги сподели НВО активистката Ирена Цветковиќ.

Оваа про-наркоманска кампања е во реализација на НВО „Хопс“ која пак е финансирана и прима финансиска помош од УСАИД и Соросовите фондови во земјава.  Инаку „Хопс“ беше и дел од т.н. шарена револуција.

Новинарот Љупчо Златев на својот ФБ профил, исто така подетално елаборираше на темата и поврзаноста на НВО „Хопс“ и фондовите на Амбасадата на САД и фондовите на Сорос, кои ги финансираат овие про-педофилски и про-наркомански кампањи, пари кои во изминатиот период се користеа за финансирање на црната кампања на СДС.

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″] Минатата недела соросоидните монструми промовираа ПЕДОФИЛИЈА, неделава промовираат НАРКОМАНИЈА!
Ирена Цветковиќ, НВО активистка, ве учи како безбедно да шмркате кокаин и да го дозирате истиот. Нормално, целата кампања за промоција на ДРОГИРАЊЕ е водена од невладината организација ХОПС која прима пари од СОРОС и УСАИД.
Се прашувам, има ли институции кои ќе ги затворат овие монструми кои јавно шират упатства како младите да се уништуваат?
Некој ќе каже дека сум теоретичар на заговор, но има ли поголем заговор од тоа да се промовира НАРКОМАНИЈА ПОМЕЃУ ГРАЃАНИТЕ? И тоа преку кампањи, платени од странство.
Па дури по упатството за употреба на КОКАИН, напишале: „Инфографиките се од едукативна природа, базирани на докази и немаат за цел потикнување на употреба на психоактивни супстанции.“.
Добро, јас сега да земам да направам упатство „Како да претепате соросоидна лезбејка!“ и под него да напишам “Упатството е од едукативна природа, базирано на докази и нема за цел потикнување на насилство врз соросоидни лезбејки.“, како ќе се чувствуваат овие монструми? – напиша новинарот Златев на својот ФБ профил.[/kopa_block_quote]

Претходно «
Следно »