ПРАВНАТА ФЕЛА ВЧУДОНЕВИДЕНА: Немам роднинински врски со Шекеринска кои ги користам, цепки!

  • February 5, 2019

Правната фела е вчудоневидена од изборот на кандидати за членови во Антиkopyциска. Популарниот адвокат и активист Јанаки Митровски на својот Фејсбук ја коментираше токму оваа тема и скандалот со кандидатурата за член и претседател на Комисијата на кадар блисок до СДСМ и во роднинска врска со актуелната министерка за одбрана Радмила Шекеринска.

-Роднина на Шеќеринска, кандидат за Антиkopyпциска на прашање дали се роднини вика „Немам роднинински врски со Шекеринска кои ги користам” Цепки.Поранешен двоен заменик министер од редовите на СДСМ и член на ДИК од истите редови вика нема тоа врска јас професионална ќе си бидам.Но што праиме муабет, фактот да Владанка Авиртовиќ е член на Комисијата која треба да го избере составот на Антиkopyпциска доволно говори, пишува адвокатот Митровски.

Роднина на Шеќеринска, кандидат за Антикорупциска на прашање дали се роднини вика „Немам роднински врски со Шекеринска…

Gepostet von Janaki Mitrovski am Dienstag, 5. Februar 2019

Претходно «
Следно »