ПРАТЕНИЦИТЕ ПОЛОЖИЈА ЦВЕЌЕ: Мицевски и Димков положија цвеќе на споменикот на Децата бeгaлци во Штип

  • September 8, 2019

По повод Денот на независноста на Република Македонија и 70 години од крајот на граѓанската вojна во Егејска Македонија 1946-1949 година.

Пратениците од пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ, Никола Мицевски и Трајче Димков како и претставнички од УЖ положија свежо цвеќе на Споменикот на децата бегалци во дворот на македонската православна црква”Свети Константин и Елена” во населбата Балканска.

По повод Денот на независноста на Република Македонија и 70 години од крајот на граѓанската војна во Егејска Македонија…

Gepostet von ВМРО ДПМНЕ ОК Штип am Samstag, 7. September 2019

Претходно «
Следно »