ПРВАТА СОПРУГА НА ДАРКО ПАНЧЕВ: За оние кои не се сеќаваат, ова е Ана Панчева – првата сопруга на Дарко Панчев

  • March 20, 2018

Маја и Дарко Панчев се во брак веќе подолго време и животот го живеат мирно и без скандали. Нивните две ќерки ги носат имињата на своите баби, Надица, по мајката на Дарко и Марија по мајката на Маја.

Пред да стапи во брак со Маја, Дарко беше во брак со Ана Панчева.

Но за тие што не паметат еве како изгледаше првата сопруга на најдобриот фудбалер во Македонија – Ана Панчева:

Претходно «
Следно »