ПРЕДИЗБОРНА ШЕГА НА ПУТИН: Ако не направам ништо, отидов во комбајнери

  • February 2, 2018
  • Коментари

Претседателот на Русија, Владимир Путин во текот на работната посета на Ростов  го посети прозводственото претпријатие „Ростсељмаш“ (фабрика за производство на комбајни, трактори и други земјоделски машини).

Во текот на посетата и прегледот на моделите за обука на која се симулира работата на комбајнот, рускиот лидер се шегуваше дека е подготвен да стане комбајнер по изборите.

Претходно «
Следно »