ПРЕДНОСТА НА ПЕНДАРОВСКИ НАПРАВЕНА ВО АЛБАНСКИТЕ ОПШТИНИ

  • May 5, 2019

Според мапата на Државната изборна комисија, може да се забележи дека предноста на кандидатот на СДСМ Стево Пендаровски од 45.000 гласа е целосно направена во Албанските општини.

Во македонските општини речиси во поголемиот дел води професорката Гордана Силјановска Давкова.

Претходно «
Следно »