ПРЕКИН ВО ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ: Пругата Велес-Скопје во прекин поради кражба

  • March 1, 2018

Поради обид за кражба на тегови од контактна мрежа вчера во периодот од 21:56 до 23:50 часот во прекин бил железничкиот сообраќај од станицата во Велес до Скопје, информираат од МВР.

Прекинот поточно бил на делот од пругата  помеѓу стојалиште Драчево и стојалиште Јане Сандански.

Претходно «
Следно »