ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРЕВ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЗАВРШЕНАТА ИЗГРАДБА НА МАГИСТРАЛНИОТ ГАСОВОД КЛЕЧОВЦЕ-ШТИП: Проектот за изградба на Националниот гасоводен систем во Република Македонија стана реалност

  • July 29, 2016

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев денеска ќе присуствува на одбележување на завршената изградба на Магистрален гасовод, Делница Клечовце – Штип (БС 5), како дел од Проектот за изградба на Националниот гасоводен систем во Република Македонија.

gasovod

Изградбата на оваа делница е дел од Проектот за изградба на Националниот гасоводен систем во Република Македонија, еден од најзначајните национални проекти.

Претходно «
Следно »