ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ПРИСУСТВУВА НА ЗАПОЧНУВАЊЕТО НА ИЗГРАДБАТА НА ГАСОВОДОТ НА ДЕЛНИЦАТА ШТИП-НЕГОТИНО

  • August 30, 2016

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев денеска ќе присуствува на започнување на изградба на магистрален гасовод делница Штип-Неготино.

emil_dimitriev_vo_vlada_0

 Настанот ќе се одржи на потегот во близина на село Пепелиште, Неготино. Почетокот е предвиден за 13:30 часот.

Претходно «
Следно »