January 25, 2021, 7:23 am

ПРЕТЕШКО БИЛО ДА ЈА ОДРЖУВААТ ФОНТАТА ПА ЈА ЗАКОПАЛЕ: Граѓаните на Прилеп гневни на локалната самоуправа

Поврзано

(Видео) Милошeвcки: 27 април „fаlsе flag“ нaпaд – македонското пaлeњe на Pajхштагот

Кои се луѓето кои се кријат зад 27 април, која е организацијата која стои зад 27 април и кој...

Тешки муабети: 27 април и случувањето околу тој ден

Темата на вечерашната емисија на „Тешки муабети“ е случувањата околу 27 април. Љупчо Палевски: 27 Април е случување кое...

Axмeти: Пpaшањето со Бугapија ќе се peши напpoлет, за 20 години ниту eднaш не ce paзочарав од EУ и HAТО

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети изјави дека оваа пролет, ќе се излезе од ќор-сокакот и проблемот со Бугарија ќе...
- Advertisement -

Новиот градоначалник на Прилеп не е способен да се грижи за фонтаните во градот, па токму поради оваа причина им наредил на вработените во локалната самоуправа да ги закопаат фонтаните и во нив да се насадат цвеќиња. Граѓаните на Прилеп се гневни на неспособноста на локалната самоуправа поради ваквото катастрафолно решение на градоначалникот на кој очигледно му било претешко да одржува фонтанта. Граѓаните на Фејсбук коментираат за случувањата ,,денес во живо, од населба Димо Наредникот, нов проект од животов”.

Извесен Горан Стојановски коментира дека на градоначалникот на Прилеп од редовите на СДСМ, Илија Јовановски му било претешко да ги одржува фонтаните изградени од претходниот градоначалник.

Latest News

(Видео) Милошeвcки: 27 април „fаlsе flag“ нaпaд – македонското пaлeњe на Pajхштагот

Кои се луѓето кои се кријат зад 27 април, која е организацијата која стои зад 27 април и кој...

More Articles Like This