ПРИВАТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО: Оливер Спасовски вечерва гостин во „Лица“

  • December 24, 2018
Вечерва во „Лица“ ќе гледате: Кој е Оливер Спасовски? Кои се предизвиците со кои се соочува првиот човек задолжен за мирот и безбедноста на граѓаните?
Како се справува со тежината на функцијата што ја има и кои се личните мотиви што го дефинираат како политичар? Во неговиот мандат се случија многу афери и кPиминални пресетки, а за добар дел од нив јавноста не доби одговори. За Оливер Спасовски приватно, за одговорноста, амбицијата, пора3ите и победите на Оливер, гледајте „Лица“ во 21 часот.

Претходно «
Следно »