ПРИВРШУВА ИЗГРАДБАТА НА АВТОПАТОТ ДЕМИР КАПИЈА – СМОКВИЦА: Најнова снимка од изградбата на делницата!

  • August 28, 2016

Автопатот Демир Капија-Смоквица во финална фаза, се рехабилитираат повеќе патни правци.
Avtopat_demirkapija

Осумдесет и пет проценти од градежните работи на автопатот Демир Капија – Смоквица се завршени, а официјалното пуштање во употреба на овој автопат е планирано за мај идната година.

Претходно «
Следно »