ПРИЗНАНИЕТО ОД СЕВЕРНА ОСТАНА НА МАСА ВО ВЛАДА: Ракометарите на Вардар не го земаа признанието од Владата

  • June 4, 2019

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Димитар Стеванаџија објави дека Вардарци не примиле плакетата со Признание што им ја додели Владата.

Стевананџија не открива многу детали, само кратко напишал: „Не го зеле, им го оставиле во владината зграда”.

https://twitter.com/stevanangija/status/1135878731103444992?s=19

Претходно «
Следно »