ПРОДОЛЖУВА ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА ВО КАРПОШ: Стевчо Јакимовски донираше за жителите на Карпош

  • October 29, 2017
  • Коментари

Продолжува традиционалната хуманитарна акција во општина Карпош која ја иницираше екс-градоначалникот Стевчо Јакимовски

 

Вчера, пред поголемите маркети во општина Карпош жителите имаа можност да донираат дел од прехрамбените и продуктите за лична хигиена на штандовите поставени од општина Карпош, продукти кои подоцна се делат на граѓаните на кои им се најпотребни.

Донираше и доскорешниот градоначалник Стевчо Јакимовски на штандот пред маркетот „Веро“ во Тафталиџе.

Претходно «
Следно »