ПРОНАЈДЕНИ ИСЧЕЗНАТИТЕ СЕСТРИ: Исчезнатите сестри од Пробиштип утрово пронајдени во Крушево!

  • July 18, 2018
  • Коментари

Во центарот на Крушево, од страна на полициски службеници при проверка на идентитет, утрово во 2 часот се пронајдени две исчезнати лица од Пробиштип на возраст од 16 и 19 година.

Истите лица на 16 јули беа пријавени за исчезнати.

Лицата, кои инаку се сестри беа пријавени за исчезнати од нивиот татко, М.Т.(55) од Пробиштип. Таткото пријавил дека неговите деца на 14 овој месец заминале од домот во непознат правец.

Претходно «
Следно »