Пророштвото на баба Ванѓа се остварува: Ја предвидела победата на Путин!

  • March 19, 2018

Баба Ванѓа која умрела во 1996 година во 85 година од животот, има предвидување за бројни наредни векови, се до 51, кога, според нејзините визии ќе се случи крајот на светот.

Како што пишува Бирминген Мејл, таа предвидела дека Владимир Путин и Русија ќе завладеат со светот.

Таа во 1979 година разговарала со писателот Владимир Сидоров. Во таа прилика таа рекла: Сите ќе се стопат, како лед, а само едно нешто ќе остане недопрено- славата на Владимир и славата на Русија. Премногу жртви ќе има. Никој не може да ја запре Русија.

Понатаму таа рекла дека се ќе биде исчистено од патот на Русија.

-Таа (Русија) ќе стане господар на светот- рекла слепата пророчица.

Покрај ова чудно превидување, баба Ванѓа наводно предвидела дека ќе дојде и до Трета светска војна и големо уништување поради употребата на нуклеарното оружје.

Претходно «
Следно »