ПРОСЛАВА НА СДСМ: Погледнете го видеото – слават пред Влада на Р.Македонија или пред владата во Приштина?

  • December 14, 2016

Иако ги загубија изборите и го претрпеа 10-от јубилеен пораз, кој е дотолку пострашен имајќи ги во предвид сите фактори кои застанаа на страната на СДСМ и Зоран Заев, во една нелогична констелација на еуфорија (поради пораз), партијата ги повика своите членови на прослава пред Владата на Р.Македонија

proslava_vlada

Единствено нешто по кое ќе знаете дека снимката која ја гледате е од Скопје, а не Приштина се знамињата на јарболите пред Владата на Р.Македонија. Се друго е во големоалбанска иконографија, дури и музиката.

Претходно «
Следно »