ПРОТЕСТИ ПРЕД АПЕЛАЦИЈА: Членството излезе пред судот да им даде поддршка на Јанакиески и Божиновски

  • November 26, 2018

Ченовите на ВМРО ДПМНЕ излегоа денеска пред Апелациониот суд за да им дадат поддршка на притворените екс-функционери Миле Јанакиески и Кирил Божиновски. Меѓу нив беа и членови на блиското семејство.

Во Апелација треба наскоро да почне јавната седница на која ќе се образложува жалбата на адвокатите по мерката притвор. По седницата за Јанакиески, ќе следи отворена седница и за Божиновски.

Претходно «
Следно »