ПРОФЕСОРКАТА: Јас сум бунтовник, се борам за правда, право и правда за Македонија!

  • February 28, 2019

Да им покажеме дека сакаме држава без корупција, администрација без партизација, судство и безбедносни служби без притисоци. Инсистирам на слобода и ја бранам слободата на другите, напиша Силјановска Давкова на својот Фејсвук профил.

НАПИШЕТЕ МИ ВО КОМЕНТАРИ, КОЕ ПРАВО ВАС НАЈМНОГУ ВЕ ЗАСЕГА?

Да им покажеме дека сакаме држава без корупција, администрација без партизација, судство и безбедносни служби без притисоци. Инсистирам на слобода и ја бранам слободата на другите!

Секој има право на лична среќа. Државата мора да биде гарант на нашите права и да гарантира еднаквост во можностите за човечки развој и напредок, како и достоинствен живот за нашите семејства!

А, јас сум бунтовник, се повикувам и борам за правда, секаде и секогаш! Се залагам за ист третман пред законите, за рамноправност на сите граѓани и верувам во неизбежноста на победата на правдата!

Право на правда имаме сите, право и правда за Македонија!

СИТЕ НИЕ ИМАМЕ НЕКОЕ ПРАВО..

НАПИШЕТЕ МИ ВО КОМЕНТАРИ, КОЕ ПРАВО ВАС НАЈМНОГУ ВЕ ЗАСЕГА?Да им покажеме дека сакаме држава без корупција, администрација без партизација, судство и безбедносни служби без притисоци. Инсистирам на слобода и ја бранам слободата на другите!Секој има право на лична среќа. Државата мора да биде гарант на нашите права и да гарантира еднаквост во можностите за човечки развој и напредок, како и достоинствен живот за нашите семејства! А, јас сум бунтовник, се повикувам и борам за правда, секаде и секогаш! Се залагам за ист третман пред законите, за рамноправност на сите граѓани и верувам во неизбежноста на победата на правдата! Право на правда имаме сите, право и правда за Македонија!

Gepostet von Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова am Donnerstag, 28. Februar 2019

Претходно «
Следно »