ПУТИН ИМА НАМЕРА ДА СЕ ЖЕНИ: Како пристојна личност, ќе морам да го сторам тоа еден ден

  • December 20, 2018

„Како пристојна личност, ќе морам да го сторам тоа еден ден”, изјави Путин на денешната средба одговарајќи на прашањето кога и дали Претседателот намерава да се ожени.

Сепак Владимир Путин  не открил која би била неговата идна невеста. Откако одговорил, но без да наведе дали има во план некоја личност, Путин го прашал новинарот дали е оженет.

Кога новинарот одговори потврдно, Путин се пошегувал: „Тој е оженет и сака да бидам добро”. Приватниот живот на Путин и неговото семејство се една од најдобро чуваните тајни.

Владимир Путин пред некоја година се разведе од неговата сопруга Људмила со која беше во прак од 1983 година.

Претходно «
Следно »