October 27, 2021, 9:33 pm

(Видео) Пoжap на Вoднo

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Повеќе од еден час, во подножјето на Водно гори ѓубре и постои сериозна опасност од ширење на пожарот кон шумата. Погледнете го видеото:

Latest News

Заев од Росоман: Гласајте за бројот 12, за Стојан Николов за Општина Росоман да остане прогресивна, обединета, европска и економски развиена

„На 31ви, Општина Росоман ќе остане прогресивна општина, обединета која ќе го зграпчи убавото кое доаѓа пред нас, европската...

More Articles Like This