Пoчинa генералниот директор на Македонски железници

  • July 11, 2019

Шабан Зендели, генералниот директор и претседател на Управниот одбор на Македонски железници Транспорт, пooчина денеска по неговото болeдyвaње, пренесе Фактор.

За раководител на МЖ Транспорт беше назначен минатат година, а претходно извршуваше неколку функции во Царинската управа.

Зендели беше кандидат за градоначалник на Липково на неодамнешните локални избори.

Претходно «
Следно »