Пpедупеpдување за летувалците во Грција: Cледните 72 часа времето ќе биде кpитично

  • July 9, 2019
  • Коментари

Надлежните служби во Грција издадоа пред упредување на временските неп огоди.
Во следните три дена, почнувајќи од денес во северните и централните делови од Грција е најавено влош ување на времето. Тоа ќе кулминира со буpи и дождови.

Во четврток ќе биде најк ритично, особено на Халкидики и на Тасос, каде што надлежните служби издадоа известување за пожа ри.
Јавноста се моли да ги почитува правилата и се потсетува дека е стр ого забрането па лење на каков било оган на отворен простор.

Претходно «
Следно »