ПPBOБOPЦИTE ВО БИTKATA ПPOTИB KOPOHABИPУCOT: Фотографија која го разнежни целиот Балкан

  • March 25, 2020
  • Коментари

Фотографија од полицаец и докторка кои си ги допираат дланките преку стаклото на влезната врата од болницата во Србија е фотографијата која ги освојува социјалните мрежи во регионот, а како што велат корисниците на социјалните мрежи, во фотографијата се содржани сите моменти на саможртва на луѓето кои се во првите борбени редови во борбата со коронавирусот – полицијата, докторите, војската, хигиеничарите, вработените во маркетите, пекарите…

 

Претходно «