September 27, 2021, 12:24 pm

Пpoдавам бубpeг за Ајфон

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Компанијата „Епл“ вчера го претстави „Ајфон 12“ и веднаш после тоа на Твитер се појавија коментари и шеги на сметка на изгледот и цената на телефонот.

Корисниците на социјалните мрежи изкажаа незадоволство и за тоа што во новото пакување не спаѓаат ниту адаптер, ниту слуѓалици, туку само телефонот и лајтнинг УСБ-Ц кабел.

Воедно забележуваат што оваа верзија на „Ајфонот“ не се разликува многу од предходниот.

„Лажете… ова не може да биде „Ајфон 12“. Како тоа да добиеме ист мобилен телефон три години по ред“, наведува еден твитерџија…

А за цената коментираат дека треба да продаде човек бубрег за да си го купи овој нов модел.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Latest News

Бранко Црвенковски со жecтoкa пopака: Македонија е кopyмпиpaнa дpжaвa, внaтpeшнo поделена, живee на кpeдити и тoj бaлoн eдeн дeн ќe пykнe

Македонија денеска е корумпирана држава, внатрешно длабоко поделена и конфронтирана, која живее на кредити и еден ден тој балон...

More Articles Like This