РАНГЕЛОВА ДО ЦАРОВСКА: Какви фаци правите, не сте ни за во градинка

  • April 11, 2018
  • Коментари

На денешната расправа во Собранието по повод интерпелацијата на Владата на Зоран Заев, Рангелова го посочи Министерството за труд и социјална политка како едно од најпроблематичните.

-Треба да си одите затоа што дозволивте три дечиња од „25 Мај“ да бидат силувани, а да не понесете лична одговорност. Како мирно ќе спиете кога им го одземавте насмевките на тие дечиња. Гледам се смеете, убаво што се појавивте, но дали се смеат дечињата што беа силувани во „25 мај“. Какви фаци правите, не можете ни во градинка да одите, а не па да бидете министер – рече Рангелова.

Претходно «
Следно »