October 25, 2021, 7:55 am

РАСКОШ ВО 24 КАРАТНО ЗЛАТО: Погледнете го домот на Доналд Трамп вреден преку 100 милиони евра во злато, мермер и италијански мебел!

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Доналд Трамп живееше во центарот на Њујорк, во облакодерот „Трамп Тауер“. Семејството Трамп, уживаат во погледот од раскошниот пентхаус, чија вредност е проценета на повеќе од 100 милиони долари


Станот е буквално направен од злато – секаде има декорации од 24 каратно злато, како и мермер и уметнички дела во италијански стил.

Latest News

Koлyмнa нa Ристо Никовски: “Иcтopиcкaтa“ кoмисиja co Бугарија мopa вeднaш дa пpeкинe co paбoтa

Член 8, став 2, од “Договорот за (не)пријателство, (не)добрососедство и (не)соработка меѓу Македонија и Бугарија“, гласи: “... со цел...

More Articles Like This