РЕАКЦИЈА НА ТАТКО КОГА МУ СЕ РАЃА СИН А КОЈ ИМА ТРИ ЌЕРКИ:А сигурни сте дека е машко?

  • September 6, 2017
  • Коментари

Ова е реакцијата на татко на три девојчиња во моментот кога за четвртото бебе дознава дека е машко. Ако е точно тоа што го вели таткото, планирале и посакувале четири ќерки стравувајќи дека девојчињата би можеле да се почувствуваат несакани доколку новото бебе е момче. Но, природата секогаш си има свои планови

Претходно «
Следно »