РЕЗИЛ НА ВЛАДАТА: Уште еден плагијат рекламен постер за ЕУ и НАТО

  • August 12, 2018
  • Коментари

Ќе рече некој не можат да се воздржат во крв им е, навика им е да крадат. Можеби е точно, но тоа не го намалува резилот на владата со новите рекламни постери за ЕУ и НАТО за престојниот референдум за промена на името кои во поголем број се плагијати од други рекламни спотови и постери.  Откако објавивме дека еден од реламите постери на владата е украден сега испадна дека тој не е единствениот.

 

Граѓаните повторно ја провалија кражбата на интелектуална сопственост спроведена од ПР машинеријата на владата. Кристијан Јандриовски го објави рекламниот постер на владата кој е плагијат и го пронајде оригиналниот извор.

Претходно «
Следно »