РЕФОРМИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО ГО ДОСТИГНАА СВОЈОТ ПЛАФОН: Отворен пазар за употребувана спортска опрема во зградата на хирургија!

  • July 19, 2018
  • Коментари

Откако се сѐ среди, докторите добија плати од по 100.000 денари, а останатите по минимум 30.000 денари, откако го исчистија Клиничкиот центар кој за жал сеуште изгледа како депонијата Дрисла, и откако Филипче успеа да направи милионски зделки со пријателката на Шеќеринска за набавка на лекови, во зградата на хирушкиот центар на Клиника се отвори и продавница за спортска опрема, поточно аутлет каде артиклите се продаваат на попуст

Неповторлива понуда, мора да се признае. Додека вас ве оперираат, вашите најблиски можат да се дадат во шопинг тура, за побрзо да им помине времето во чекање на исходот од операцијата.

Тоа е нивото на нашето здравство. Пазар.

Претходно «
Следно »