РИСТОВСКИ: 63 пратеници за целосно ефектуирање на програмските приоритети

  • October 24, 2016
  • Коментари

Заменик министерот за образование и наука, Спиро Ристовски денеска оствари средби со граѓани во Тетово, каде што стана збор за досегашната имплементација на програмата на ВМРО-ДПМНЕ, како и со проблемите со кои се соочуваат граѓаните на Тетово.

tetovo2

-Тука сме и да поразговараме и за следните приоритети кои што како партија и Влада ќе ги имаме во периодот кој следи. Сето тоа на еден начин да го заокружиме со една голема победа на 11 декември кога народот ќе го даде вистинскиот одговор на деструкцијата која што две години ја креираше опозицијата и го измачуваше народот. Ние сме решени дека на 11 декември со најголемата поддршка на народот ќе успееме да победиме и да оствариме историска победа, да обезбедиме 63 пратенички места заради понатамошна имплементација на целите и приоритетите на партијата, додаде Ристовски.

tetovo

На тој начин, додаде Ристовски, ќе обезбедиме стабилна Влада која на еден начин ќе обезбеди продолжување на сите реформи кои што ќе значат развој на Македонија.

Претходно «
Следно »