РОДИТЕЛ 1 И 2 СЕ НАЈДОА НА ПРИЛЕПСКИОТ КАРНЕВАЛ: “Родител 1 и Родител 2” и уште еден куп други чуда на Карневалот “Прочка”

  • March 11, 2019

Со посна трпеза во манастирот “Св. Ѓорѓија” во село Селце, во организација на Здружението “Прилепски мечкари”, заврши традиционалниот Меѓународен Карневал “Прочка 2019”.

Карневалското шоу беше вчера во центарот на градот, каде покрај учесниците на натпреварувачкиот дел, присутни беа и голем број маскирани посетители, кој од кој покреативни и поинтересни.

На нашата фан страна пристигнаа голем број маски, а ние ги избравме најдобрите.

Претходно «
Следно »