РОСКЛИЈА ДО ЗАЕВ: „Власта се менува, истите тепаат во затвор, ова ако се прашувате кој ќе ве тепа вас“

  • February 22, 2019
  • Коментари

Горазд Росоклија во својот Твитер статус го цитираше Венко Марковски, Македонски поет кој лежел по бугарските и југословенските затвopи за македонската кауза и воедно го потсети Зоран Заев дека власта се менува и дека еден ден некој нив ќе ги тепа.

“Власта се менува, тие што ме тепаат во затвop се истите.” Венко Марковски-поет кој за македонската кауза лежел во бугарски, српски, југословенски затвopи и логopи. Ова доколку Заев и тие околу него се прашуваат кој нив ќе ги тепа. Толку направено зло мора да има наплатна цена.

Претходно «
Следно »