РУСКИ СТИЛИСТ РАЗУБАВУВА ЛУЃЕ КОИ НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ СО СВОЈОТ ИЗГЛЕД: Резултатот е за аплауз!

  • January 23, 2019

Проблемите со самодовербата и комплексите брзо можат да исчезнат со правилните промени во изгледот и стилот.

Руски стилист им ја враќа самодовербата на мажи и жени кои се незадоволни со изгледот, разубавувајќи ги со помош на шминка, фризура и облека. Некои од трансформациите на Константин Богомолов се до непрепознатливост.

ЛИДИЈА, 43 ГОДИНИ

УНА, 46 ГОДИНИ

ЉУДМИЛА И ТАМАРА, 65-ГОДИШНИ БЛИЗНАЧКИ

ИНГА, 50 ГОДИНИ

АНА, 34 ГОДИНИ

ЕЛЕНА, 52 ГОДИНИ

ИЛОНА, 47 ГОДИНИ

МИКАИЛ, 48 ГОДИНИ

Претходно «
Следно »