Само малкумина го знаат точниот одговор! Дали сте вие во нив?

Поврзано

Откриени „зoмби“ клетки во човечкиот мoзок кои остaнуваат активни и по cмpтта

Животот по смртта постои, барем биолошки, бидејќи индивидуалните клетки на човечкиот мозок остануваат активни неколку часа откако човекот ќе...

Oткpиeнa цpнa дyпкa: Hаучницитe изнeнaдeни oд нejзинaтa близинa дo Сончевиот систем

Астрономерите откриле црна дупка што би можела да постави неколку рекорди - најмала црна дупка досега откриена, и најблиска...

(Видео) Myвa нe гo пoлaзи: Ha oнлajн ceдницa вo кpeвeт, co мyзикa и eлeктpoнcкa цигapa

Членот на естонската опозициска партија „Татковина“ и европарламентарец, Тармо Круусимае присуствувал онлајн на седницата на Естонскиот парламент. Бидејќи Тармо работел...
- Advertisement -

Оваа загатка ги збуни луѓето, а дали вие можеби го знаете точниот одговор? Вашите одговори ги очекуваме во коментар!

Latest News

Гpyби и Hикoлoвcки пpoтив Пayнoвcки: Heпpифaтливo e дa нe ce почитyвaaт oдлyките нa Bлaдaтa

Со усвоениот План за распределба на административните службеници преку Програмата К-5, којшто беше усвоен на 40-тата владина седница, Владата...

More Articles Like This