САМО ХОХШТАПЛЕР БИ ПРАВЕЛ БУДАЛА ОД СЕБЕ: Пандов за скандалот со полицискио џип!

  • August 5, 2018

Само хохштаплер би се вадел и би правел будала од себе и од народот, констатира аналитичарот Александар Пандов, за скандалот кој го предизвика Лазе Велков, директор на БЈБ и кадар на Радмила Шеќеринска

Ако се земе во предвид дека цела униформирана полиција е под директна команда на директорот на БЈБ, а истиот го избира владата, не треба да објаснувам дека по големина и моќ, таа фунција е втора по министерската. Од таа позиција да си дозволиш да даваш возило во сопственост на МВР, на ќерка ти за таа да си шетка по грчки плажи не е пропуст, до ментален склоп е! Само тежок хохштаплер би се вадел и правел будала и себе и народот, за да после ова не поднесе оставка. За зајко, враќањето на џипот во Македонија ќе биде доволно, исто како за “иноваторите”. Не знам што си мислат Заев и Шеќеринска, ама знам дека серијава на гафови во која се влезени, многу лошо ќе им се одрази на излезност на референдум

Претходно «
Следно »